Лансиран в края на лятото на миналата година, този СС крем е поредният must-have от Шанел.

Обновената формула съчетава в себе си ползите от грижата за кожата и дълготрайният грим.



Коригиращата сила на СС крема се крие в умело използваната мощна съставка – Слива Какаду/Murunga plum. Плодовият супер-екстракт е добре познат на козметичната индустрия като плодът с най-висока концентрация на витамин С в света. В резултат на това кожата е защитена от вредното влияние на свободните радикали, тенът е избистрен, а добавената хиалуронова киселина ще накара лицето ви да заблести в един свеж и здрав вид. Дори дамите с чувствителна кожа /каквато между другото е и моята/ могат да използват без притеснения.

Сигурна съм, че вече и вие започвате да обичате този продукт. И ако това не е достатъчно, ето 5 ползи от изполването на СС крема, които ви обещава Шанел:

СУПЕР РАВЕН ТЕН – СС кремът заличава несъвършенствата по кожата като пигментни петна, тъмни кръгове. Разполага със средно покритие и дава свеж и натурален make-up финиш.

СУПЕР ХИДРАТАЦИЯ – през целия ден кожата е подхранена. Текстурата на крема е много лека и не се усеща дори в края на деня.

СУПЕР КОРЕКЦИЯ – видимо намалява признаците на стареене, докато подобрява текстурата на кожата и добавя красиво сияние.

СУПЕР ЗАЩИТА – за да бъде здрава, кожата се нуждае от достатъчно високо ниво на защита. И тук е помислено като е използван висок фактор с SPF 50.

СУПЕР СИЯНИЕ – иновативната формула на продукта действа на няколко нива и предоставя естествена защита, която заздравява кожата и тя няма друг избор освена да бъде свежа и озарена.



Avec Amour de Chanel.

Write A Comment