Обожавам пътешествията… ммм, добре де и обувките… и чантите, ноо те са друга тема.

Сякаш ставам друга, когато съм на път – по-емоционална, по-свободна, по-жива. Преоткривам нови светове, а понякога и себе си. В тази връзка искам да ви разкрия три идеи как да се чувствате комфортно при пътуване с кола. Безспорно пътуването с автомобил има своето предимство, като това да не трябва да се съобразяваш с определени килограми багаж, да го подреждаш по определен начин, козметика, течности и т.н. и т.н.

Когато пътувам с автомобил обичам сама да приготвям т.нар. снаксове или маки неща за хапване, които вземам с мен, за да не се изкушавам да купувам солети, плодови барчета или други пакетирани храни, които са пълни с празни калории и почти нищо полезно. Вместо това, любими за хапване по път са нарязани на тънки ленти зеленчуци, като моркови и краставици. Поставени в кутия за хранене и поръсени с няколко капки прясно изцеден сок от лимон, те ще се запазят свежи дълго време. Пресни сезонни плодове също са предпочитан от мен вариант за междинно хапване.

На следващо място обичам да се освежа. Имам дълга коса и всеки с такава знае, че е предизвикатеслтво да я задържиш „свежа“ дълго време. За тази цел любими са ми парфюмите за коса. Имам няколко фаворита и ми допада да ги сменям периодично. В момента използвам Dior Jadore Hair mist, който се откроява със свеж плодов аромат, лека разпръскваща се като мъгла текстура. Разбира се, при цялото разнообразие, което се предлага на пазара вие може да изберете вашия любимец, който ви помага да се чувствате добре.


Четка и паста за зъби. В мини размер, пъхнати в дамската ви чанта, те бързо ще се превърнат в предпочитан начин за освежаване. Мисля, че няма нужда от дълги обяснения – след няколко часа пътуване, хапване едва ли има по-ефективен начин да се почувствате добре отново.

Това са моите идеи за комфортно пътуване с кола. Надявам се да са били полезни и интересени за вас. Споделете какво обичате да взимате вие на път.

Write A Comment