Новият must-have аксесоар определено засужава вашето внимание. Той е в златно или сребърно, обсипан с камъни или класически и семпъл, с мраморен дизайн или нежно розови детайли. Комбинациите са безброй, а той е най-желаният подарък – часовникът!

Дали ще го комбинирате с тениска и дънки или офис облекло, той е способен да пренесе всеки аутфит на следващо ниво. Едно красиво бижу, задължителен аксесоар за съвременния човек. Днес погледът ми се спира върху уникалните часовници на немския бранд Paul Hewitt. Часовници ли казах?!… това са произведения на изкуството, стилизирани в морска тематика с емблематичната за бранда котва. Разпределени в три категории Sailor, Grand Atlantic и Signature, марката предлага богат избор от цветове, материали и визия.



Корпусът на часовниците е с покритие от неръждаема стомана, швейцарски механизъм Ronda, сапфирено стъкло против надраскване и изобилие от съвременни дизайни – в розово злато, мрамор или класическа златна плетка.
Едно от хилядите предимства на тези часовници е сменяемата верижка. Имате аксесоар за всеки повод и настроение.


За всички, които живеят в град Варна, могат да изберат своето all time бижу директно от Dimov luxury store. Магазините са оторизиран представител на марката и могат да ви предложат уникално разнообразие от модели, цветове и размери, както за Нея, така и за Него. Разполагат с 2 години гаранция и безплатна, бърза доставка. Сам по себе си 25-годишният опит на магазини Dimov, говори за високо качество в предлагането и професионализъм в обслужването. За тези, които предпочитат он-лайн шопинга, могат да го направят директно през сайта на магазина.


Скоро ще бъдат налични и емблематичните за Paul Hewitt гривни в нов и още по-красив дизайн.


Отново там можете да откриете прекрасните и нежни гривни на Pandora. Едва ли има жена, която да не мечтае за тях. Най-хубавото е, че всеки може да избере и направи своя индивидуална гривна и тя да бъде уникална и неповторима.




 


Остават само две седмици до свети Валентин, а от бранда ви приканват – „Пуснете котва в сърцето на любимия човек!“

Мисля си, че каквото и да изберете няма да останете незабелязани!

Write A Comment