През 1999г. perfumes Dior лансират на пазара разкошния и женствен J’adore, а почти 20 години по-късно – Joy is here!

Изцяло новият аромат от марката е създаден от талантливия и уникален Франсоа Демаши, според който „Успешният парфюм е този, в който формулата е толкова красива, колкото уханието… Този, който кара жената, която го носи, да се усмихва и събужда желание у мъжа…“ Всичко това е постигнато и в Joy by Dior, предизвикващ радост още от красивата и стилна опаковка, до опияняващия аромат от цветно-цитрусова композиция.



Всеки детайл нашепва внимание и носи радост – под богато орнаментираното сребърно капаче ви чака щастливата звезда на мосю Диор, а кристалният флакон, събрал ароматната течност пречупва светлината толкова умело сякаш най-нежната коприна се разстила по тялото.

Лек, кристален и ефирен, съчетание от цитрусови нотки на бергамот и мандарина, свързващи се с любимата роза, сандалово дърво, кедър и пачули, завършени от най-финия и ненатрапчив мускус… Joy by Dior.



Новият аромат е наличен в Sephora, Douglas cosmetics, Beauty zone, както и във всички магазини, които предлагат марката за България.

Write A Comment