Само броени седмици преди дългоочакваната пролет да настъпи официално и за да посрещнем подобаващо новия моден сезон, ви предлагам модно пътешествие, което да ни разкрие актуалните тенденции за сезон пролет/лято 2018г.

Пролетта е един от най-вълнуващите и вдъхновяващи сезони, с цялата колоритност нежност и свежест, която носи. В света на модата тази година тя се отбелязва с изобилие от нежни цветове и пищност като никоя друга.


Dior spring/summer’18
Dior spring/summer’18

Една от тенденциите за този пролетно-летен сезон са прозрачните, феерични материи с много бродерии, 3D апликации и цветя. Пастелни цветове, свободно падащи кройки и много воали създават приказно усещане и лекота. Точките във всякакви размери са тоталния тренд на модния подиум, и ако искате да сте актуални и свежи, непременно инвестирайте в такава дреха.


Ermanno Scervino SS’18
Ermanno Scervino SS’18

 

 

 

 

 

 

Разкошни, флорални мотиви и при пролетно-лятната колекция на италианския бранд Ермано Шервино. Дължината е миди, свободен силует и много женствени кройки, характерни за дизайнера, който винаги е отговарял на критериите за многофункционален и мултинационален стил.

Бродериите и мънистата са толкова актуални тази пролет, че дори и иконочният за Dior парфюм Miss Dior  е готов за новия сезон.


Balmain SS’18

Следвайки тенденцията от 2017г., която наложи пастелно-розовото, нюд и всякакви вариации на цвят пудра, продължава да бъде актуално и за пролетно-летния сезон на 2018г. Ако искате да сте и една идея пред останалите, то задължително заложете на многопластови материи в комбинация със солей като тази а-симетрична пола от Zara


Zara SS’18

Една от тенденциите, която стои много ефектно и добре на всяка фигура е райето и изобщо всякакви щампи и декорации.

Dolce and Gabbana SS’18
Dolce and Gabbana SS’18

 

 

 

 

 

 

 

 

Zara SS’18
HM SS’18
Zara SS’18

Духът на 90-те прелива от модните подиуми, а модните къщи вече се надпреварват за нашето внимание и щедро ни ухажват с най-търсените модели.

За подобаващ завършек на модното ни пътешествие ви предлагам да се потопите във вълшебния свят на Chanel и тяхната приказна колекция.

Chanel SS’18
Chanel SS’18
Chanel SS’18
Chanel SS’18

 

Вдъхновяваща и цветна пролет ви желая!

 

 

 

Write A Comment