Guerlain Lingerie de peau превръща мечтата за перфектния фон дьо тен в реалност – толкова натурално се слива с кожата, че не можете нито да го видите, нито да го усетите.

Формулата му е лека, свежа и без усилия се плъзга по контура на лицето, за да я направи гладка и безупречна. Истински Crème fraîche за кожата.

Друго основно предимство на този фон дьо тен е, че не е нужно да притежавате професионални умения или да използвате допълнителни продукти, за да го фиксирате за целия ден. Естествено, ако кожата ви се омазнява бързо, матиращата пудра би била необходимост.



Guerlain Lingerie de Peau е със средна покривност и лека хидратираща формула. Идеален за ежедневен грим, а за моментите, когато се нуждаете от нещо по-покривно, можете да нанесете коректора си под фон дьо тена, за да го направите по-плътен. Продуктът се предлага в 18 натурални нюанса и обхваща студените, неутралните и топлите тонове на кожата. В удобна стъклена опаковка с помпичка, този фон дьо тен лесно ще си спечели постоянно присъствие в козметичната ви чанта.

Write A Comment