Започнала като парфюмна линия и част от La Collection Privée, през 2018г. специалната селекция аромати Dior, създадена от любов към парфюмите е преобразена с ново наименование и концепция. Maison Christian Dior perfumes са нещо повече от парфюми, наричат ги „ритуална концепция“, която запечатва в съзнанието места и събития чрез аромати.Изключително селектирана експлозия от аромати и ценни съставки са умело съчетани, за да докосват сетивата. Според индивидуалните предпочитания, можете да избирате измежду флорални, чувствени, ориенталски или плодови аромати.Dioramour е много специален парфюм за мен. Чувствен и интензивен аромат, комбинация от ирис с нотки жасмин, изчистени до съвършенство, носят лекота и чистота.La Colle Noire „През пролетта роза Centifolia обгръща градините на La Colle Noire, любимият дом на Кристиан Диор в Грас. Това е изключително време, когато ароматите на цветето се задържат във въздуха. Този парфюм е ода за това магично място и уникалната роза, която расте в дома ми.“ – Франсоа Демаши парфюмен създател.

Много любим парфюм и невероятен спомен от дома на Кристиан Диор в Грас, който ще остане завинаги в колекцията ми.Легендарният дизайнер разпръсквал любимите си аромати в салоните точно преди всяко haute couture ревю. Така присъстващите вече запечатвали в съзнанието си определени аромати, които подсъзнателно свързват с модната къща.

И както дизайнерът би казал „Само капка парфюм и вие вече сте облечени в Dior!“ и тази невероятна концепция, която марката пази през годините печели сърцата на милиони мечтатели по света.

Write A Comment