В началото на годината Dior обновиха линията Backstage, която има за идея да ни докосне до света на висшата мода като повдига завесата и ни въвежда „зад кулисите“ на модната къща, за да задоволи желанието на всяка жена да постигне професионални резултати у дома.

Част от продуктите, които избрах бързо станаха любима рутина в ежедневния ми грим и много обичам да ги комбинирам за свежа пролетна визия.



Балсамът за устни има изключително мека и маслена текстура с технология, която засилва естествения цвят на устните и успешно се адаптира към всеки тон на кожата. Формулата е обогатена с масло от манго, което задържа влагата до 24 часа. В този период, когато прекарваме доста време в затворени пространства, климатиците изсушават допълнително кожата и тя се нуждае от повече грижа и устните не правят изключение.



Течното олио за устни е с лека, нелепнеща текстура и стъклен ефект върху устните, а добавеното масло от череша помага и защитава деликатната кожа от изсушаване, като едновременно с това я подхранва. Цветовете са ефирни и придават едва доловим оттенък. Предлагат се в 6 различни нюанса.



Макар да изглежда силен и наситен, новият Backstage руж е по-скоро като ефирен и нежен розов воал върху скулите. Отново е използвана технология Color Reviver, която позволява лесно адаприране към температурата и цвета на кожата за един естествен и здравословен румен ефект. Цветът озарява и придава свежа, пролетна визия.



Dior Lip glow diormania limited edition – 001 Pink

Dior Lip glow oil – 001 Pink

Dior Backstage rosy glow – 001 Pink

____________________________________

Write A Comment