С C кремът на Шанел с spf 50 е must за всеки сезон, когато искате да постигнете перфектен грим без грим. Уникална формула, която не само коригира, но и се грижи за здравия вид на кожата.  В подробна статия тук вече съм разказвала повече.


Следваща стъпка е фиксиране на грима с лека и прозрачна пудра като това лимитирано издание на Шанел част от серията Les Beiges. Текстурата е толкова фина и ефирна и за секунди придава сатенен завършек без да утежнява грима.


Ружовете на Шанел от серията Joues contraste ще станат любимият ви аксесоар за красиви и нежно подчертани скули. Текстурата е фина и лесно можете да постигате дневна до по-интензивна визия с лекота. В отделен пост тук имам подробно ревю.


Червилото за небрежна морска визия е Chanel Rouge Coco Flash. Нещо като червило, нещо като балсам, нещо като глос, лансиран през пролетта на 2019г. тази формула е идеалният вариант за моментите, когато искам лек цвят и ударна доза хидратация за устните.



Продукти:

Chanel CC cream complete correction spf 50

Chanel Les Beiges healthy glow sheer powder, N20

Chanel Joues Contraste powder blush, N71 malice

Chanel Rouge Coco Flash, N72 rush

_______________________________

 

2 коментара

  1. Магдалена Reply

    Здравей Златомира??? чакам с нетърпение всеки пост !?Много се зарадва като видях , че има нови❤️Този определено ми става един от любимите от графа грим ❤️?Снимките са прекрасни ????Информацията е поднесена увлекателно както ти умееш ???Продуктите ги използвам и подкрепям написаното с две ръце ?Хареса ми много цвета на твоето червило може ще пробвам и него ??
    Поздрави и прегръдки ??❤️

Write A Comment