След като легендарният Пиер Франсоа Паскал Герлен създава през 1870г. първото червило в гилза и подарява на всички жени този толкова обичан аксесоар, разкривайки цяло поколение от femmes fatales (фатални жени) като Грета Гарбо, Марлене Дитрих и Мишел Морган. През 2009г. Olivier Echaudemaison, креативен директор на Guerlain съвместно с Lorenz Baumer – един от най-талантливите съвременни дизайнери (дизайнерът на площад Vendome), създават емблематичното за Guerlain червило-бижу с двойно огледало. 



Луксозен продукт, отличаващ се с дълготрайност и хидратация благодарение на формулата, обогатена с хиалуронова киселина, жожоба и масло от манго. Плътни, подчертани и красиво обагрени устни – мечтата на всяка жена! И от Guerlain знаят тази малка тайна много добре, но сякаш това не е достатъчно и сега това легендарно червило е въздигнато до нови висоти. От френския гигант са запазили уникалната формула, но сега известният бижутер Lorenz Baumer е предизвикан да създаде истинско бижу, достойно да краси всяка дамска чанта. И той го прави с лекота! Новата колекция, която бе представена в България на ексклузивно парти в края на април, разкри 15 впечатляващи и неповторими дизайна на гилзата, с която го превърна в next level make-up.


Гилза – K-doll, червило в цвят G 62

Никога не е било толкова забавно да си избирате червило – сега можете да съчетавате любимия си нюанс и да го облечете в нови официални дрехи според настроението си или предпочитанията си.

Have fun, ladies!


Пълната серия червила Guerlain можете да откриете в бутиците на Douglas cosmetics и Beauty zone


1 коментар

Write A Comment